Hjem - Lions Hirtshals

Barn af Vendsyssel

Vi er medudgiver af bogen Barn af Vendsyssel. Bogen udkommer hvert andet år og kan købes hos lions club Hirtshals eller lokale boghandlere i vores område. Bogen er skrevet af forskellige forfattere, kendte og ukendte med det fælles træk at de har rod i Vendsyssel .

Tulipanaktivitet

Hvert forår afsætter vi et stort antal buketter til virksomheder i vores område. Overskud fra denne aktivitet er øremærket til  arbejdet med forebyggelse og bekæmpelse af misbrug af narko og alkohol. Det sker i samarbejde med kommunens SSP-udvalg og ved støtte af kampanger og teaterforestillinger for unge mennesker om problemet.

Turistfiskeauktion

Meget af den fisk der landes i Hirtshals sælges via Fiskeauktionen, hvor opkøberne kan komme for at byde. Vi giver turister og fastboende mulighed for at se og deltage i en sådan oplevelse. Ved hjælp af professionel auktionarius, kan alle den 1. lørdag i juli hvert år komme i auktionens lokaler og købe friskfanget fisk og andre fiskeprodukter. Normalt køber opkøberne hele kasser fisk, til denne lejligheden er fisken pakket i portioner, hvor alle kan være med.

Fiskefestival

Ved den årlige Fiskefestival i Hirtshals hjælper Lions Hirtshals med salg af billetter.